+46(0)72 252 5635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Om oss – Lavilin Scandinavia.

Historia av Lavilin Scandinavia.

Lavilin Scandinavia är en exklusiv distributör av ett innovativt skönhetsmärke Lavilin som har utvecklat en hel serie av probiotiska deodoranter. Redan från start satte företaget fokus på hälsa och harmoni. Dess grundare, en bio-kemist Ziska Hlavin, forskade i flera år om användning av probiotika i odörförebyggande syfte. Som resultat år 1974 introducerade han den första deodoranten som kunde motverka svettlukt utan att täppa till porerna. Ja, Lavilin föddes för flera dekader sedan och den står fortfarande för sin värdegrund att deodorant skall fungera i harmoni med kroppen! Lavilin är den första probiotiska deodoranten som skapar bio-balans på hudens yta istället för att maskera en obehaglig svettlukt eller störa naturöiga biologiska processer. 

I harmoni med kroppen.

Fri från aluminiumklorid, alkohol, parabener istället använder Lavilin goda bakterier i kombination med naturliga ingredienser som motverkar illaluktande bakterier och håller dem borta ovanligt länge! Inte nog med det håller deodoranten i flera dagar fast man kan sporta och duscha som vanligt. Den är vattentålig då vatten spolar inte nämligen bort bakterierna! Produkter är kliniskt testade och passar även känslig hud eftersom de innehåller inte heller bikarbonat eller salter.

Lavilin har kommit till Skandinavien.

År 2016 startade vi ett samarbete med Lavilin som vi idag representerar i hela Skandinavien. Den har varit en formidabel succé i USA, Canada, Japan, Schweiz och flera länder. No 1 bestseller på Amazon US och äntligen har vi fått en möjlighet att erbjuda den fantastiska produkten i nordiska länder. Probiotika är framtiden för den kosmetiska branschen och som distributör jobbar vi ständigt med att hitta nya innovativa produkter som är snälla för både människor och miljö. Lavilin passar utmärkt hemma hos oss och många av våra återförsäljare.  Jämfört med anti-antiperspiranter stör inte Lavilins deodoranter biologiska processer i kroppen samt ger ett effektivt skydd mot svettlukt vilket uppskattas högt av våra kunder. Så klart testar inte Lavilin sina produkter på djur. Produktionen sker under en hård kvalitets kontroll och producenten innehar olika certifikat bla ECOCERT, GMP 22716:2007, ISO 9001:2008, and ISO 13485:2003 (medical devices).

Intresserad av ett samarbete med Lavilin Scandinavia?

Vill du bli en av våra återförsäljare?! Du är hjärtligt välkommen att höra av dig så berättar vi mer hur vi jobbar. Skicka ett mejl till info@lavilin.se eller kontakta via formulär.

 

lavilin_om_oss_Lavilin Scandinavia