Deprecated: Åtgärds-hooken wp_smush_should_skip_parse är föråldrad sedan version 3.16.1! Använd wp_smush_should_skip_lazy_load i stället. in /customers/4/d/4/lavilin.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Leverans och köpvillkor - Lavilin deodorants Deprecated: Åtgärds-hooken wp_smush_should_skip_parse är föråldrad sedan version 3.16.1! Använd wp_smush_should_skip_lazy_load i stället. in /customers/4/d/4/lavilin.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078
+46(0)72 252 5635 | Handla i vår butik cosmetictreasures.se |

Leverans och köpvillkor

Dessa allmänna leverans och köpvillkor gäller mellan dig och www.lavilin.se som drivs av VP Trading AB.

Lavilin.se är en exklusiv distributör av ett varumärke Lavilin. Vi importerar och distribuerar Lavilins produkter i hela Skandinavien. Producenten uppfyller internationella standarder som ISO & CGMP. Alla produkter är certifierade, har genomgått kliniska studier och har originalförpackningar.

Företagsinformation

Besöksadress:
VP Trading AB
Johannesfredsvägen 15
168 69 42 Bromma

Organisationsnr: 559000-8974.
Momsreg.nr/VAT-nr: SE559000897401

Godkänd för F-skatt.

Kontaktuppgifter
E-post: info@lavilin.se
Kundtjänst: 072-2525 635 , ångerköp & returer – använd kontaktformuläret  

Frågor om faktura
Vid frågor om din faktura (ej produktfrågor) hänvisar vi till Payson AB som hanterar detta åt oss. Du når dem på telefon 08-470 94 00 eller via kontaktformulär på www.payson.se.

Vänligen framför eventuella klagomål, frågor eller korrespondens avseende dessa allmänna leverans och köpvillkor gäller mellan dig och www.lavilin.se . Det drivs av VP Trading AB. via vårt kontaktformulär. För att handla hos oss måste du vara över 18 år. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, produktförändringar, prisjusteringar och eventuella färgavvikelser på hemsidan. Samt för slutförsäljning av produkter i sortimentet.

Priser

Alla priser på www.lavilin.se anges i Svenska kronor eller Euro. Mervärdesskatt (moms 25 %) ingår i alla priser.

Betalning

Vi samarbetar med Payson AB som erbjuder enkel och tryggt betalning. Med Payson kan du sätta in pengar med VISA, MasterCard samt internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank). Önskar du betala med faktura väljer du detta betalningsalternativ i kassan. Betalningsvillkor är 14 dagar och vi debiterar ingen avgift vid fakturaköp. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället.

Vid försenad betalning skickar Payson en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Payson debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet. Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.

payson

Ett köpeavtal avseende produkterna du beställt ingås mellan dig och www.lavilin.se när vi skickar ett e-postmeddelande med orderbekräftelse till dig. www.lavilin.se kan vägra eller vara förhindrad att behandla din beställning, inklusive men utan begränsning, om:

  • Produkten du beställde dras in eller inte längre finns tillgänglig.
  • Ditt kredit- eller betalkort inte medger betalning av köpeskillingen.

Kvitto/Orderbekräftelse

När du lagt en godkänd beställning så erhåller du ett e-postmeddelande som gäller som orderbekräftelse. Tillsammans med din leverans får du sedan ett papperskvitto. Om du inte fått en orderbekräftelse inom 30 minuter, vänligen kontrollera att din e-postadress stämmer och meddela oss så skickar vi om bekräftelsen.

Leverans och frakt

Vi levererar inom Sverige och övriga europeiska länder. Samtliga leveranser sker genom Postnord AB eller DHL. Normal leveranstid inom Sverige är ca 2-3 arbetsdagar resp 5-7 inom Europa med reservation för att någon produkt kan vara tillfälligt slut i lager.  För order som vi mottagit betalning före klockan kl. 15.00 skickas från oss som regel samma dag (gäller vardagar). Vi levererar produkterna som varubrev eller DHL servicepoint. Observera att Postens liggetid är 14 dagar från det att paketet anländer till ditt utlämningsställe.

    

Ej uthämtade paket

Det är upp till kunden att ange en giltig och korrekt leveransadress. Om www.lavilin.se får tillbaka ett paket som skickats till fel adress eller inte hämtats ut är det upp till kunden att betala ny frakt, dvs 49 kr samt returkostnad. www.lavilin.se mejlar till kunden på angiven e-postadress när vi får tillbaka paketet och meddelar men avvaktar svar från kunden. För beställningar mot faktura, delbetalning eller kampanj debiterar vi våra fraktkostnader samt faktureringskostnader. För närvarande 250 kr om kunden väljer att inte betala för ny frakt och få pengar tillbaka för produkterna.

Fraktkostnad

Vår standardfrakt är 49 kr respektive 79 kr för orders inom Europa, och då får du snabb leverans. För mindre leveranser så kommer paket hem till din brevlåda. Du får alltid fraktfritt på din beställning om ordervärdet överstiger 499 kr (detta gäller svenska orders).

Reklamation enligt leverans och köpvillkor

Vid alla typer av reklamation skriver du till info@lavilin.se innan någon produkt returneras. Reklamationen måste göras senast 10 dagar från det att du mottagit din beställning. www.lavilin.se står för returkostnaden vid godkänd reklamation.

Retur & Ångerrätt

För privatpersoner tillämpar vi distans- och hemförsäljningslagen samt konsumentköplagen. Mottagaren är ansvarig för att kontrollera att leveransen och produkterna är oskadda i samband med mottagande av paketet. Vid eventuella problem med paket eller saknade varor så måste ett skriftligt meddelande skickas via vårt kontaktformulär inom senast 10 dagar från det att du mottagit din beställning. Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden. Kunden står för returporto och ansvarar för skador som kan uppstå under transporten. Vi föreslår att du skickar med ett rekommenderat brev, då du som kund ansvarar för att försändelsen kommer i retur till oss.

Mejla oss på info@lavilin.se Vi behöver följande information:

a) ordernummer (finns i din orderbekräftelse, på följesedeln eller fakturan)

b) ditt namn och kontaktuppgifter

c) antal och namn på de produkter som önskas returneras

När vi godkänt att produkten är i väsentligt oförändrat skick så återbetalas pengarna för hela ordervärdet senast inom 20 dagar. Viktigt är att du skyddar returen noga då produkten måste vara i nyskick när den inkommer till oss. Ångerrätten gäller inte om varan är använd, skadad, eller på annat sätt modifierad. Öppnade och/ eller använda hud eller hårvårdsprodukter återtas inte pga sanitära skäl. Viktigt när du skickar tillbaka produkten, skicka med ditt ordernr, namn, adress och postnr samt skriver att du önskar göra ett återköp.

Undantag från ångerrätt:
Varor som inte är berättigade till försäljning, till exempel hygienprodukter som deodoranter, duschtvål, schampon och balsam.

Returadress

VP Trading AB C/o Portnoff, Nybodagatan 16, 171 42 Solna.

Har du en obetald faktura för din order så är det viktigt att du själv flyttar fram förfallodatum. Det gör du på payson.se eller genom att ringa 08-470 94 00. När vi har mottagit och kontrollerat den returnerade varan återbetalar vi snarast helad, dock senast inom 30 dagar enligt distansavtalslagen. Om du har betalat med faktura, direktbetalning eller förskottsbetalning överför vi pengarna till ditt bankkonto. Om du har betalat med kort krediterar vi retursumman på ditt kort.

 

Välkommen till vår nätbutik och trevlig shopping!